Harvest House International

Harvest House International

Bij Harvest House International zijn de internationale verkoopactiviteiten van Harvest House ondergebracht. Als verlengstuk van de telers binnen de coöperatie, zorgen de verschillende handelsbedrijven van Harvest House International voor een optimale samenwerking in de keten. Hun uitgebreide kennis van de internationale vershandel en nauwe relaties met telers en retailers, maken dat zij moeiteloos kunnen inspelen op specifieke vragen van klanten over de hele wereld.

Onze handelsbedrijven

Dankzij onze handelsbedrijven kunnen wij onze klanten flexibeler en met een groter netwerk bedienen. Dat is voor ons de kracht van samenwerking in de keten: de juiste oplossing, op de juiste plek en op het juiste tijdstip.

Global Green Team

Global Green Team is een wereldwijd opererend handelsbedrijf in een zeer breed assortiment groente en fruit. Hun missie is het jaarrond leveren van de beste producten, afkomstig uit de beste teeltgebieden en tegen de beste prijs. Global Green Team richt zich voornamelijk op markten buiten Europa.

Voor meer informatie over Global Green Team bezoek www.globalgreenteam.nl

Global Green Team

Rainbow International BV

Rainbow International (RBI) onderscheidt zich als leverancier van groente en fruit door het ‘one-stop-shopping’ principe. Door samen te werken met zowel vruchtgroentetelers als producenten van o.a. vollegrondgroenten zijn zij in staat hun klanten het totale AGF pakket te bieden. Met deze producten beleveren ze de gehele markt, binnen én buiten Europa.

Kijk voor meer informatie over RBI www.rainbowinternational.nl

Rainbow International

Terra Natura International

Terra Natura International (TNI) is opgericht voor en door telers met als doel de keten te verkorten en een directe link tussen de telers en retailers te creëren. TNI is gespecialiseerd in het leveren van vruchtgroenten en richt zich primair op supermarktorganisaties binnen Europa.

Meer informatie over TNI is te vinden op www.tniholland.nl

Terra Natura International